بسمه تعالی

دانشگاه فرهنگیان استان خراسان رضوی مفتخر است که توانسته مجری هفدهمین همایش بین المللی آموزش فیزیک ایران و هفتمین همایش بین المللی آزمایشگاه فیزیک ایران در سال 1395-1394، جشنواره کشوری تجربیات برتر در سال 1396، سومین همایش ملی آموزش فیزیک در سال 1400-1399 باشد. حال به لطف خداوند متعال بر خود می‌بالیم و لطفش را سپاسی بیکران داریم که دانشگاه فرهنگیان استان خراسان رضوی مجری چهارمین همایش ملی آموزش فیزیک در سال 1401خواهد بود.

با تجربه چندساله دانشگاه فرهنگیان استان خراسان رضوی و گروه فیزیک دانشگاه فرهنگیان خراسان رضوی در برگزاری همایش، اطمینان خاطر داریم که بتوانیم در اسفند 1401 این همایش اثرگذار را با مشارکت اساتید، محققان، معلمان و دانشجو معلمان علاقه‌مند سراسرکشور به بهترین شکل ممکن برگزار نماییم.   مقالات برتر همایش در مجلات تخصصی به چاپ خواهد رسید. سعی بر این است که در کنار  برگزاری همایش، کارگاه های آموزنده در حوزه آموزش برگزار گردد.

امید است با ارسال مقالات ارزشمند شما علاقه‌مندان به حوزه آموزش فیزیک در سراسر گروه‌های آموزشی دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی و همچنین ادارات کل آموزش‌وپرورش استان‌های ایران عزیزمان شاهد غنی‌تر شدن همایش ملی آموزش فیزیک باشیم.

با تقدیم احترام

فاطمه خدادادی آزادبنی